Link Blog warna warni

Title bergerak pada link

Mouse Pen

Sonic Screwdriver Doctor Who

Right Click

Bunga berguguran

follow dashboard

Test

Highlights copy

15 January 2012

Saya,Awak dan Sekolah

~ Assalamualaikum ~

I'm coming back..
I wanna talk about my feelings....


Saya rasa saya sukakan someone..saya pun 
tak tahu macam mane saya boleh sukakan die...
Tp,,sejak first time saya tengok die,,saya rase something
yg saya tak pernah rasa kat mane - mane girlz sebelum ini...
special to me...Saya pernah luahkan perasaan saya kat die,,
tp die cakap xnk kecewekan saya...ade girl kat luar yg lebih
layak untuk saya....saya ada bagi hadiah semasa befday die..
pemberian hadiah tu bukan niat suruh die terima saya,,,
tetapi ikhlas dr saya..sedikit pun xde niat lain...
saya tetap tunggu die sampai bulan 9...
setiap kali selisih dengan awak,,saya taknak pndg awak sebab
saya taknak awak tahu yg saya sukakan awk...
saya pun jarang bersembang dengan awak di sekolah...
Tapi saya sedar,,walau ape pun yang saya buat,,,saya takkan pernah dapat
buat die sygkan kite macam mane saya sygkan die..So,,it's more to competition
but i will never compete..its not me.Kita cuba jadi yg terbaik..
Jadi kwn terbaik utk die..Saya tak kejar die,,,saya tak pakse die untuk sukakan sy...
Sy just harapkan yg trbaik walau pun maybe kiteorg
hanya di tkdirkan sebagai "KAWAN"...
Kalau ade jodoh,,,ape pun yg berlaku,,,siape2 pun yg dtg,,,
insyaAllah die akan tetap jd milik kite...



p/s''''sekuat mane kite setie,,sekuat mne kite mrncang,,sejauh mane
kite mnunggu,sekeras mne kite bersabar,sejujur
mane kite menerima seseorang itu,jika ALLAH 
tidak menulis jodoh kite bersama si dia,,,kite
tetap tidak akan bersamenye...=))  '''''''



Hak Cipta Terpelihara 2013

4 comments:

-MuHaMMaD aNuaR- said...

aku terharu sangat nih >.<

schamel said...

jgnla terharu sgt ngah...msti ko faham kan....xpela..hehehe

-MuHaMMaD aNuaR- said...

of kos hehehe

schamel said...

ehhehe...alaa..tetibe teringat die....