Link Blog warna warni

Title bergerak pada link

Mouse Pen

Sonic Screwdriver Doctor Who

Right Click

Bunga berguguran

follow dashboard

Test

Highlights copy

10 October 2014

Aku..........


~ Assalamualaikum ~

Yehaaa,,,
bertemu kembali kita semua..
Maaf semua..
Sem ni perghhhhh
sangat taf sperti taf bdn ku..
hahaha

Harini ada masa sdikit,jd izinkan sy memenuhi ruangan post blog anda..
Hmmm mcm biasala,,,,tiada yg lain melainkan kata2 ku ini..
hahah..harini my mood ada jiwang skit...
cewahh..

Dalam mencipta kenangan cinta, aku teringatkan titik permulaan aku mengenali diri mu. Beginilah cinta, mewarnai kehidupan kita semenjak kecil sehinggalah kita dewasa. Aku sering mengharapkan agar kau kekasih ku menoktahkan kebimbangan diri ini dalam percintaan. Mari kita buktikan pada dunia bahawa cinta kita ini suci dan abadi. Aku pegang erat janji mu, kita menuju gerbang cinta sejati. Jangan biarkan cinta ini karam di lautan sepi. Jangan biarkan kemenangan berpihak kepada mereka yang menjadikan cinta kita sebagai bahan perjudian. Mereka semua tidak berhak menilai percintaan kita, kerana rasa kasih dan sayang yang kita kongsi bersama ini hanyalah kita yang mampu memahaminya.

Engkau umpama sekuntum mawar,  cantik menawan dengan haruman lalu datang sang kumbang menyapa, memberi kasih menitip sayang lalu bermulalah suatu episod cinta agung antara berdua.
Cinta ini umpama secawan madu dengan hempedu. Dilimpahi dengan kemanisan tetapi juga dipenuhi dengan pancaroba. Jika kita ingin merasai kemanisannya, jangan lupa untuk bersedia merasai kepahitannya juga.
aku bukanla sempurna dimatamu....tetapi percaya la,,Suatu hari nanti aku pasti engkau akan tahu kenapa engkau mencintaiku dan suatu hari nanti aku pasti engkau akan menyesal kenapa engkau tinggalkan aku suatu ketika dahulu.
Hanya sebuah nukilan..

6.15 p.m
10/10/2014
Shahmil

Hak Cipta Terpelihara 2013

No comments: