Link Blog warna warni

Title bergerak pada link

Mouse Pen

Sonic Screwdriver Doctor Who

Right Click

Bunga berguguran

follow dashboard

Test

Highlights copy

08 May 2011

CAMP gILER giLer...(as feksi)

7 MEI 2011 
3.00 PTG....

7 dan 8 mei,ckgu mminta aku ngan kgkwan aku mmbuat pmantauan smasa kem pgakap d jlan kn even aku bkn ahli pgakap..ehheheh....pkul 2 ptg dh mle bkumpul...tp tau2 la kan,nme je pkul 2 tp aku slagi x kol 3 xkn dtg..hahahahh...besela,taraf pegawai kn..hahaha...yg lawknye ptg 7 mei uw aku brade dlm blik msakan...sptutnye kne wat rondaaan..haahah..tp besela..poyo kan..ehehhehe.....







ni die mamat yang poyo giler2 belaka..hehehehehehh...


















abg mil dan abg dul...hehehehe









mereka ni ialah budk2 yang sgt poyo..ske wat keje bodoh...angah ngan kain nye,akmal ngan jersey real mdrid,amir yg kpale snget n alang yg sgt sopan pwtkannye..uhuk3..hahahah..pe pn kowg the best r...



(AMBOIIIIII!!!!)..versi bby epiz...hhehehee...ble gelak xigt dnie c bby epiz ni klu aku wat lawak...kdg2 smpi kua ae mte..dhla kua ae mte,den cbit2 aku,pkul2 aku coz xthan glak..hahahahah...ade rpe rmeo n juliet x???AMBOIIIIII....hahahahah....kami ni loving
couple..uhuk3...hahahaha...AMBOIIII!!
hahahahahah...SMILEEEE...jgn tkut2 ngan b ok....huhuhuh






Add caption

sahabat sejati kami ber-4..acelly rmai lg tp ni jep yg mmpu tnjuk..hehhehe...kami sume ni otak sgal2 sumenye...xde kami,wisma PPU sure ksunyian coz xde mlut yg riuh gle2 lg2 bju itam beleng2 uw (aku r)ahahhahaha...














shahmil,elyana,n epiz.....wahhh...aku ni dh mcm hero gadiz2 la plak..ahhahah tlebih sudh..ehhehe...tgok r c kaki epiz uw...mcm die sowg je pki seliper..hahahahaheliyana uw xtau r pe d  gelaknye....pntg wat lawk...heyyyy.....









wahhhhh...ni die abg body builder....hahahaha...tnpa segan
silu..huhuhu...pe nk d malunye...mke xbsalah  kan..haahah..wkt ni sje je ske2..bosn r...so wat keje bodo...byk g pic aku yg mcm ni tp xnk la lbih2,,,aku kn pyegan owgnye...hahahhahaah......nk mntah aku..huhuhu......






ni die condition 0 open..hahahaha..pkul 12 smpi 4 pg men gem.....xblh bla..hahaha...angan,alang..jgn mara along aw coz asek kne head shot je ngan amir n akmal..hehehhehe......lawk btull...hahahahahhaa













awie tgan brmen gita..hahaha.....,abis je men gem,smbung men gta smpi pkul 5 stgah pg..hahaha.xtdo kami 1 mlam uw....



Hak Cipta Terpelihara 2013

9 comments:

gathiz lentox said...

0wkey fine...!! (xpuas aty)
dlam diam dh b'pnye upe nye..huhh..
:D

schamel said...

oooooo.....u can ask to her...haahahahha

-MuHaMMaD aNuaR- said...

hahaha no komen

schamel said...

ahhaha..btul3...diam tau ngah...huhu

gathiz lentox said...

haha..its 0wkey..
y0 life rite..its n0t my life..
epy eweyz..:D

Khairi Akmal said...

kamelia......maafkanlah aku...hahaha

schamel said...

hehhehe...ok x???

-MuHaMMaD aNuaR- said...

macam macam...
hehehe

schamel said...

ahahha,,,,pasni lem plak r..haha